Natuurtalent is een geweldige plek voor kinderen en helemaal voor kinderfeestjes. In het theehuis lekker eten en drinken, in de workshop- ruimte kan je aan de slag. Zo geniet je als ouder zelf ook van het feest. Na het feestje kan je nog blijven om te spelen, de dieren te bewonderen of marshmallows te roosteren. Elk jaargetijde kan je bij ons feesten.

Wees welkom: Natuurtalent draait zonder subsidies op creativiteit, vrijwilligheid en... dankzij jullie bezoek!

KOSTEN
Alle feestjes kosten 22,00 per kind. Dit is inclusief pannenkoeken eten, onbeperkt limonade en versgebakken cakejes versieren. Het minimum aantal kinderen is 7 (minder mag ook maar de prijs is vanaf 7 personen). De factuur voor het feestje wordt via mail verzonden.

DAG EN DUUR
Kinderfeestjes kunnen woensdag, zaterdag of zondag verzorgd worden. (Natuurtalent is open van woensdag tot en met zondag van 10:00-17:00 uur). De duur van het feestje is 2,5 uur, dit is inclusief eet- en drinkmomenten. Natuurlijk ben je daarna nog steeds van harte welkom, we bieden dan alleen geen begeleiding meer, je zult als ouder/begeleider een oogje in het zeil moeten houden.

TIJDSPLANNING
De tafel is gedekt als jullie komen. Er wordt een half uur in het Theehuis gegeten en gedronken. Eventueel kunnen er cadeautjes uitgepakt worden. Dan verplaatst het gezelschap zich naar de Workshopruimte. Daar duurt de gekozen workshop 1,5 uur. Vervolgens is er weer een eet- en drinkmoment van een half uur. Door ervaring (hoge energie, korte spanningsboog) hebben we geleerd dat dit het beste werkt, maar natuurlijk mag je ook een ander tijdschema overleggen.

OUDERS ERBIJ?
Ouders/begeleiders zijn van harte welkom om te blijven bij de workshop. Je mag ook gezellig in het Theehuis verblijven om iets te drinken of eten, dit kan je per pin of contant afrekenen.

EXTRA GEZELLIGHEID
Nodig de ouders uit om de kinderen op te halen en doe gezellig nog een drankje met z'n allen....zo weten nog meer mensen Natuurtalent te vinden. Daar worden we blij van.

RESERVEREN
Je kunt een kinderfeestje boeken door een mailtje te sturen. Geef hierin aan welke datum je voorkeur heeft. We plaatsen dan een optie voor je en sturen je een vragenlijstje. Als je deze retourneert is de boeking definitief. Je krijgt niet altijd dezelfde dag antwoord maar je mail wordt altijd gezien.

info@100dingen.nl
HOERA! Tot snel!