Marshmallow
tas

LEEFTIJD : minimaal 1 volwassene
verplicht erbij
PRIJS     : 10 euro

Reserveer de Marshmallow Tas bij je feestje. Een hele gezellige, gezamenlijke afsluiting. In de tas zit alles wat nodig is voor het roosteren van marshmallows. Een beschrijving en alle materialen voor het maken van een vuur. De marshmallows inclusief tips voor de beste roast. Natuurlijk kan dit alleen in het bijzijn van minimaal 1 volwassene.


Spelen op het terrein

Voor of na het feestje kan je spelen op het terrein. We hebben een flink wagenpark aan driewielers en karretjes ter beschikking. Een volwassene moet te allen tijde de kleine gasten in de gaten houden. We hebben geen goede ervaring met het alleen vrij spelen als kinderfeestje. Dit mag dan ook helaas niet.

Schiebroekse park

Rondom het Natuurtalent terrein bevindt zich het Schiebroekse park. Het Schiebroekse park is een echt natuurpark. Schotse Hooglanders zorgen ervoor dat de natuurlijke structuur behouden blijft. Het park is heel groen en er is veel variatie in vegetatie. Heel bijzonder zijn de vleermuizen. In het park komen allerlei soorten voor, van de gewone dwergvleermuis, tot de rosse vleermuis en de watervleermuis. Overdag schuilen sommige van deze soorten in de daarvoor speciaal aangelegde ondergrondse vleermuisbunker.


Kinder
high tea

Standaard bieden we bij het kinderfeestje: pannenkoeken eten en een versgebakken cakeje versieren. Je kunt in plaats hiervan er ook voor kiezen om de tafel vol te zetten met allerlei lekkernijen. Het kost 3 euro extra per kind bij het feestje. Je kunt aangeven of je dit voor of na de workshop wilt.


Konings
verrassing

Zit daar nu echt Koning Willem Alexander?? In dezelfde ruimte waar de kinderfeestjes plaatsvinden?? Ja hoor. In 2017 bracht de Koning een verrassingsbezoek aan Natuurtalent. Als beschermheer van het Oranjefonds kwam hij een kijkje nemen bij dit prachtige initiatief, dat ook ondersteund wordt door het fonds. (Amalia, Alexia en Ariane: komen jullie je kinderfeestje hier vieren?)