Kinderfeestje tent bouwen


LEEFTIJD : vanaf 4 jaar

Is het mooi weer dan gaan we natuurlijk naar buiten. Samen zoeken we naar de allebeste plek om een tent te bouwen. De grote stokken en prachtige doeken zorgen ervoor dat het een droomhuis wordt. Binnen in de gezellige workshopruimte een tent bouwen is ook heel bijzonder met de materialen van Crazyforts en van Trigonos. Zo kan je even goed bijpraten met z'n allen: in een tent verdubbelt je fantasie altijd, echt waar.


Kinderfeestje Waterbaan bouwen

LEEFTIJD : vanaf 7 jaar

We gaan met bamboestokken en grote bamboegoten en elastiek een waterbaan bouwen. Gelukkig hebben we een warme plek binnen maar buiten is nog beter natuurlijk. Jullie worden in teams verdeeld. Welk team bouwt op de slimste manier de langste baan? De eindstrijd is bloedstollend spannend. Elk team krijgt dezelfde hoeveelheid water. Welk aquaduct vervoert het meeste water zonder lekkage over de baan? Gelijkspel? Dan wint het team dat de langste baan heeft gemaakt. Een uniek en vernuftig feest dat altijd een groot succes wordt.


Budget kinderfeestje

PRIJS pp : 5,00

Kom met het hele gezelschap naar Natuurtalent. Voor 5 euro per kind is er een gezellige feesttafel voor jullie gedekt, zijn er pannenkoeken, onbeperkt limonade, en kan je een versgebakken cakeje versieren. De kinderen kunnen er vrij spelen. Dit kan je alleen boeken als kinderfeestje. Is het een onderdeel van een feest met volwassenen? Dan gelden andere arrangementen voor kinderen die je via reserveren@talentfabriek010.nl kunt bespreken. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kleine gasten! Het is niet de bedoeling dat je verder eigen activiteiten organiseert op het terrein van Natuurtalent. Dus geen extra spullen meenemen of een eigen speurtocht organiseren. Streng? Ja, best wel. We werken allemaal hard om de tuin zonder subsidies draaiende te houden en hebben een mooi, divers en prijswaardig aanbod van feestjes. Ook voor dit kinderfeestje graag even reserveren via de mail. info@100dingen.nl


Kinderfeestje Pijl en Boog

LEEFTIJD : vanaf 7 jaar

Zelf een supersnelle pijl en boog maken en versieringen aanbrengen. Daarna... verdeel het gewicht over beide voeten - zak door de knieen - sluit dan bij het richten het oog - ontspan de boogarm - los de pijl... wie raakt de bulls-eye? Voor durfals en doeners!


Kinderfeestje verf maken & schilderen

LEEFTIJD : vanaf 4 jaar

Heerlijk! Zelf verf maken! We gaan verf maken zoals Leonardo da Vinci en Rembrandt dit al eeuwen geleden deden.... met ei! Eerst lijkt het of je gaat koken, dan zal je merken dat de mooiste verf als een wonder onder je handen gaat ontstaan. De verf kan meteen gebruikt worden voor een kunstwerk. Inspiratie komt altijd vanzelf uit de mooie kleuren. Misschien is er nog wel tijd om buitenverf te maken?


Kinderfeestje Stoepkrijt maken

LEEFTIJD : vanaf 4 jaar

Maak een hart, een poppetje, je lievelingsdier, sterren, een bloem, of gewoon een staaf gemengd met diverse kleuren van deze geweldige stoepkrijtKLEI! Aan het eind van het feestje krijg je een doosje gevuld met jouw creaties om 24 uur te laten drogen.


Kinderfeestje lips & looks

LEEFTIJD : vanaf 7 jaar

Maak je eigen likscrub ehhh lipscrub en verzorgende lipbalm met bijenwas en sheaboter. Meng jouw favoriete kleur voor een lipbalm met tintje. We gaan de zelfgemaakte producten meteen testen en gaan dus met een totale lip-makeover naar huis. Elke keer als je de lipbalm gebruikt denk je aan dit supertoffe feest!


Kinderfeestje GIGA Bellen

LEEFTIJD : vanaf 6 jaar

Eerst ga je de sticks versieren in jouw eigen stijl. Dan wordt het speciale bubblekoord met de kleur van jouw keuze eraan bevestigd. Iedereen klaar? Dan gaan we naar buiten! Een korte giga-bellen-training volgt. Dit is echt een magisch feestje! Natuurlijk krijg je je sticks mee naar huis. En iedere gast krijgt een fles giga-bellensop mee voor uren plezier thuis.

Kinderfeestje Fresh

LEEFTIJD : vanaf 7 jaar

Doucheklei-bolletjes en zeep maken. Dit is echt een feest voor kids die weten wat genieten is. Je kunt je 1,5 uur helemaal onderdompelen in geur, kleur en genieten. Al de zelfgemaakte lekkernijen (je zou ze zo willen opeten) gaan we mooi verpakken. Iedereen verdient soms een cadeautje voor zichzelf. mmmmm


Kinderfeestje Katapult maken

LEEFTIJD : vanaf 7 jaar

Kies de ruwe katapult die het beste bij je in de hand ligt. Deze ga je helemaal de jouwe maken. Er is leer, touw, elastiek, veren en nog veel meer. We bespreken hoe je veilig met dit wapen moet omgaan. Dan volgt de proef. We leggen een parcours af met verschillende proeven die jij met je katapult moet afleggen. Wie komt als winnaar naar voren? Als je hebt aangetoond dat je dit gevaarlijke wapen waardig bent, dan krijg je een brevet en mag je het mee naar huis nemen.


Kinderfeestje zeep maken

LEEFTIJD : vanaf 6 jaar

Een geurig en kleurig feestje vol verrassende resultaten. Er staat een zeepbuffet voor jullie klaar. De basis is een mal en 100% natuurlijke zeep in 8 kleuren en 4 parfums. Iedereen heeft zijn eigen unieke en magische resultaat. Moeten wij nog meer zeggen?! Oh ja, natuurlijk moeten de zeepjes mooi ingepakt worden. Leuk om te gebruiken, in je kamer te zetten of cadeau te geven.


Kinderfeestje Knikkerbaan

LEEFTIJD : vanaf 6 jaar

De vloer is leeg, de enorme koffers worden geopend, een overvloed aan de mooiste houten banen, tunnels, bellen, torens en spiralen komen tevoorschijn. 100 Dingen heeft een grote collectie HABA knikkerbaan elementen. Materiaal voor uren speelplezier vol fascinatie en verrassing. Met de dominostenen erbij wordt het een super spektakel. Echt een feest!